BeKoS tv Every Day A Film We are now less then a minute Türkiye'yiz

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

13 Haziran 2013 Perşembe

Gönüller birbirinden kopmuyor 13 Haziran 2013 12:10 RİZE Rize'nin ilçelerinde vatandaşları selamlayan Cumhurbaşkanı Gül, "Karadeniz Sahil Yolu kestirmeden illeri birbirine bağladıysa da tabii ki gönülleri birbirinden kopartmıyor"

Gönüller birbirinden kopmuyor

13 Haziran 2013 12:10 RİZE

Rize'nin ilçelerinde vatandaşları selamlayan Cumhurbaşkanı Gül, "Karadeniz Sahil Yolu kestirmeden illeri birbirine bağladıysa da tabii ki gönülleri birbirinden kopartmıyor" dedi.


Artvin'e gitmek üzere Rize'den ayrılan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Çayeli ilçesi girişinde ellerinde Türk bayraklarıyla bekleyen vatandaşları selamladı. İlçenin Eskipazar mevkisindeki Doğal Yaşam Müzesi'ni gezen Gül, buradan Pazar ilçesine de geçti. Pazar'da vatandaşları selamlayan Gül, Ardeşen Hükümet Konağı önünde de vatandaşlara hitap etti.

Gül, bu bölgeye Cumhurbaşkanı olarak ilk defa geldiğini belirterek, "Daha önce milletvekili olduğum, hükümetlerde olduğum dönemlerde geldim" ifadelerini kullandı.

Rize'den Artvin'e geçerken Ardeşen'e uğramamanın olmayacağını ifade eden Gül şöyle dedi:

"Her ne kadar Karadeniz Sahil Yolu kestirmeden illeri birbirine bağladıysa da tabii ki gönülleri birbirinden kopartmıyor. Buralar Türkiye'nin en güzel yerleri, yemyeşil yerler. Buraların eminim ki sizler de kıymetini biliyorsunuz.

Buralar sadece gelip görüp gitmek için değil, buralarda günlerce kalsam doyulamayacak güzellikler var. Tabii sizlerin sıcaklığı, muhabbeti, bu güzelliklere ayrı güzellikler katıyor."