BeKoS tv Every Day A Film We are now less then a minute Türkiye'yiz

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

22 Eylül 2013 Pazar

Esrarengiz cisim Ankara'da Esrarengiz cisim Ankara'da Kayseri'de bulunan metal cisim Ankara'ya gönderildi. 22 Eylül 2013 Pazar

Esrarengiz cisim Ankara'da

Esrarengiz cisim Ankara'da

Kayseri'de bulunan metal cisim Ankara'ya gönderildi.

Kayseri polisi, Mardin’den İstanbul’a giden gri renkli bir hafif ticari aracı, Kayseri-Malatya karayolu üzerindeki arama noktasında durdurdu. Araçta bulunan ve roket başlığı olduğu iddia edilen şüpheli cisim polis ve askeri ayağa kaldırdı.

Araçta bulunan biri Suriye uyruklu, 3 kişinin üst araması yapılırken ön koltuğun altında alüminyum folyoya sarılmış bir mekanik parça da incelemeye alındı.

Üzerinde Rusça yazılar, rakamlar ve kuru kafa işareti bulunan,19 santim uzunluğundaki aparatın içinde sıvı da olduğu belirlenince, arama noktasına Kayseri ve Ankara'daki AFAD ekipleri, polis olay yeri inceleme ekipleri çağrıldı. İlk incelemede aparatın içindeki sıvının patlayıcı ya da civa olabileceği üzerinde duruldu. Ekipler, aparatın ne olduğunun tam olarak belirlenmesi için Genelkurmay Başkanlığı'ndan özel ekip istedi.

GENELKURMAY'DAN 10 KİŞİLİK EKİP GELDİ

Genelkurmay Başkanlığına bağılı 6 ilden gelen 10 kişilik ekip karayoluyla olay yerine ulaştı. Özel kıyafetler giyen ekip, araç içerisinde önce arama yaptı. Kontroller sonrasında cisim dışarı çıkartıldı ve incelemeye alındı. Daha sonra aracın içi ve cisim üzerinde köpekle inceleme yapıldı.

ATOM ENERJİSİ DE İNCELEDİ

Türkiye Atom Enerjisi Kurumu'ndan gelen 3 kişilik ekip de yol kontrolünde ele geçilen meteryalle ilgili inceleme yaptı. Ekiplerin ilk incelemesi sonunda ele geçirilen aparatın radyoaktif madde yaymadığı belirtildi.

Ankara ve Konya’dan askeri uçakla gelen 2 askeri ekip, Kayseri-Malatya Karayolu 20'nci kilometresinde, arama noktasında tutulan, şüpheli aparatla ilgili Kayseri Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, AFAD, ERÜ Tıp Fakültesi ve Atom Enerjisi Kurumundaki uzmanlardan bilgi aldılar. Yaklaşık bir saat süren ortak toplantının ardından şüpheli metalin, askeri mühimmat olmadığı ortaya çıktı. Bunun üzerine metalin, Atom Enerjisi Kurumu (TAEK) ekibine teslim edilerek, Ankara’da Hıfsızsıhha Enstitüsünde incelenmesi kararlaştırıldı. Metal, karayoluyla Ankara’ya gidecek ekibe teslim edildi.

TAEK adına metali teslim alan Halil Demir, "İçinde sıvı bulunan bu metal parçasını Ankara'da Refik Saydam Hıfsızsıhha Enstitüsünde biyolojik ve kimsayal incelemeye tabi tutacağız" dedi. Kayseri’de şüpheli aparatın bulunduğu otomobilde bulunan 49 yaşındaki A.Ç., Suriyeli 30 yaşındaki A.S. ile 54 yaşındaki F.T.'nin Ankara’dan gelecek tahlil sonuclarına kadar gözaltında tutulacakları öğrenildi. 3 şüphelinin yine tahlil sonucuna göre mahkemeye çıkarılacakları ifade edildi.

"OYUNCAK DA ÇIKABİLİR"

Kayseri Emniyet Müdürü Mustafa Aydın da olay yerindeki incelemesinin ardından yaptığı açıklamada, "Polis ekiplerinin titizliği sonucu ele geçirilen parçanın ne olduğu henüz anlaşılamadı. Roket başlığı olduğu konusunda ağırlıklı düşünce var. İçindeki sıvının kimyasal veya biyolojik bir madde olabileceği de göz ardı edilmiyor. Civa da olabilir. Hatta, zanlıların öne sürdüğü gibi oyuncak da çıkabilir. Kayseri ve Ankara AFAD ekipleri incelemeler yaptı. Üzerindeki yazıların Rusça olması, kurukafa işareti ve tehlikeli yazılarının olması düşündürücü' diye konuşmuştu.

40 bin dolarlık kaplumbağa çıktı 40 bin dolarlık kaplumbağa çıktı İçinde kaplumbağanın olduğu bavulları kimse sahiplenmedi. 22 Eylül 2013 Pazar

40 bin dolarlık kaplumbağa çıktı

40 bin dolarlık kaplumbağa çıktı

İçinde kaplumbağanın olduğu bavulları kimse sahiplenmedi.
Tayland'ın başkenti Bangkok'taki Uluslararası Suvarnabhumi Havalimanı'nda ele geçirilen bavullardan 200 adet kaplumbağa çıktı.
Gümrük yetkililerin verdiği bilgilere göre, bugün sabah havalimanında bulunan üç bavuldan piyasa değeri 40 bin dolar olan 200 adet kaplumbağa ele geçirildi.
Uluslararası Suvarnabhumi Havalimanı Gümrük Yetkilisi Paisal Chuenchit, bugün saat 7.45 sıralarında 6 nolu geliş salon kapısında 3 bavul bulunduğunu ve kimsenin bavulları sahiplenmediğini belirtti.
Chuenchit, sahipsiz bavulları güvenlik gereği açtıklarında karşılaştıkları duruma şaşırdıklarını belirtti.
Bavulların üzerinde kime ait olduklarına dair etiketlerin olmadığı kaydedildi.
Bangladeş kökenli tatlı su kaplumbağaları, piyasada 50 ile 300 dolara müşteri buluyor.

Kıtalararası füze denemesi Kıtalararası füze denemesi ABD, sabah erken saatlerde kıtalararası balistik füze denemesi yaptı. 22 Eylül 2013 Pazar

Kıtalararası füze denemesi

Kıtalararası füze denemesi

ABD, sabah erken saatlerde kıtalararası balistik füze denemesi yaptı.
ABD Hava Kuvvetleri Küresel Saldırı Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada, patlayıcı taşımayan balistik füzenin, Los Angeles kentinin 210 kilometre kuzeybatısındaki Vandenberg Hava Kuvvetleri Üssü'nün yeraltındaki silosundan yerel saatle 03.00'da fırlatıldığı belirtildi . Füzenin, 6760 kilometre mesafedeki Büyük Okyanus'ta bulunan Kwajalein mercan adasında daha önce belirlenen bir hedefi vurmak üzere fırlatıldığı kaydedilen açıklamada, denemenin sonucuna ilişkin bilgi verilmedi.
Silah sisteminin hassasiyet ve güvenilirliğini test etmek amacıyla her yıl Vandenberg üssünden füze denemeleri yapan ABD, 2012'de yapacağını duyurduğu bir denemeyi Kuzey Kore ile gerilimin tırmanması nedeniyle ertelemişti.

Yavuz Sultan Selim'in vasiyeti yerine getiriliyor Yavuz Sultan Selim'in vasiyeti yerine getiriliyor Şeb-i Arus Havuzu, Mevlana Türbesi'ndeki şadırvanla memba suyuna bağlanacak. 22 Eylül 2013 Pazar

Yavuz Sultan Selim'in vasiyeti yerine getiriliyor

Yavuz Sultan Selim'in vasiyeti yerine getiriliyor

Şeb-i Arus Havuzu, Mevlana Türbesi'ndeki şadırvanla memba suyuna bağlanacak.


Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, "Şeb-i Arus Havuzu, Mevlana Türbesi avlusundaki şadırvanla memba suyuna bağlanacak. Bu suretle Yavuz Sultan Selim'in başlattığı uygulama devam ettirilerek, vasiyeti yerine getirilecek" dedi.
İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce hazırlattırılan ve Kültür Varlıkları Koruma Kurulunca onaylanan proje kapsamında, Mevlana Müzesi bahçesinde Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenleme çalışması başlatıldı.
Çalışmaları yerinde inceleyen Akyürek, şöyle konuştu:
"Birbirini tamamlayan bu çalışmalarla Mevlana Müzesi aslına uygun, daha güzel ve ziyaretçiler için daha nitelikli hale getirilecek. Türbe avlusunda yapılan kazılarda tarihi yapıya zarar veren su akıntısı tespit edildi. Zemini çamurlaştıran ve yer yer çökmelere neden olan akıntı, KOSKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan zemin ıslahıyla kontrol altına alındı. Şeb-i Arus Havuzu, Mevlana Türbesi avlusundaki şadırvanla memba suyuna bağlanacak. Bu suretle Yavuz Sultan Selim'in başlattığı uygulama devam ettirilerek vasiyeti yerine getirilecek. Neyzenler Mezarlığı da aslına uygun şekilde korunacak. Konya'nın kalbi niteliğindeki bölgede, Mevlana Meydanı'nın yeniden düzenlenmesi, Mevlana Müzesi ve Sultan Selim Camisi'nde gerçekleştirilen çalışmalarla bu mekanları, birkaç yüzyıl sürecek geleceğe hazırlıyoruz."

'Şüpheli cisim' olayında 3 kişi tutuklandı "Şüpheli cisim" olayında 3 kişi tutuklandı Roket başlığı şüphesiyle yürütülen soruşturmada 3 kişi tutuklandı. 22 Eylül 2013 Pazar

'Şüpheli cisim' olayında 3 kişi tutuklandı

"Şüpheli cisim" olayında 3 kişi tutuklandı

Roket başlığı şüphesiyle yürütülen soruşturmada 3 kişi tutuklandı.


Emniyet ekiplerince Kayseri-Malatya Karayolu'nda Mersin plakalı hafif ticari araç durdurularak arama yapılmıştı.
Aramada roket başlığı olduğu düşünülen bir cisim ve şüpheli sıvı ele geçirilmiş, olayla ilgili biri Suriye uyruklu 3 kişi gözaltına alınmıştı.
Emniyet'teki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen zanlılar mahkemece tutuklandı.

Uzaktan kumandalı dev traktör Kendi kendine gidebilen, kameraları ve uydu bağlantısı sayesinde uzaktan yönlendirilebilen dev traktör, aynı zamanda lüks otomobil kadar konforlu


Kendi kendine gidebilen, kameraları ve uydu bağlantısı sayesinde uzaktan yönlendirilebilen dev traktör, aynı zamanda lüks otomobil kadar konforlu.


Türkiye'de sadece 1 tane bulunan traktörün fiyatı henüz belirlenmedi.

 300 bin TL civarında fiyatla satışa sunulması beklenen traktör için şimdiden 14 kişi sıraya girdi.

Yaban Çiçeği 25 Bölüm full tamam izle Türkçe Altyazılı

Yaban Çiçeği 1. Bölüm izle

 

Yaban Çiçeği 2. Bölüm izle

Yaban Çiçeği 3. Bölüm izle


 Yaban Çiçeği 4. Bölüm izle Yaban Çiçeği 5. Bölüm izle Yaban Çiçeği 6. Bölüm izle Yaban Çiçeği 7. Bölüm izle Yaban Çiçeği 8. Bölüm izle Yaban Çiçeği 9. Bölüm izle Yaban Çiçeği 10. Bölüm izle Yaban Çiçeği 11. Bölüm izle Yaban Çiçeği 11. Bölüm izle Yaban Çiçeği 13. Bölüm izle Yaban Çiçeği 14. Bölüm izle Yaban Çiçeği 15. Bölüm izle Yaban Çiçeği 16. Bölüm izle Yaban Çiçeği 17. Bölüm izle Yaban Çiçeği 18. Bölüm izle Yaban Çiçeği 19. Bölüm izle Yaban Çiçeği 20. Bölüm izle Yaban Çiçeği 21. Bölüm izle
Yaban Çiçeği 22. Bölüm izle
Yaban Çiçeği 23. Bölüm izle
Yaban Çiçeği 24. Bölüm izle
Yaban Çiçeği 25. Bölüm Final izle