BeKoS tv Every Day A Film We are now less then a minute Türkiye'yiz

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

29 Eylül 2013 Pazar

'Çınar' çok konuşulacak Varol Yaşaroğlu, yeni çizgi dizisi Çınar’ı görücüye çıkardı. 29 Eylül 2013 Pazar

'Çınar' çok konuşulacak

 

'Çınar' çok konuşulacak

Varol Yaşaroğlu, yeni çizgi dizisi Çınar’ı görücüye çıkardı.

Adını Grafi2000 Comedy ile duyuran, ardından Koca Kafalar, Baba Haber Bülteni ve Fırıldak Ailesi ile büyük ses getiren ünlü yapımcı Varol Yaşaroğlu, yeni çizgi dizisi Çınar’ı görücüye çıkardı. Yapımcı Varol Yaşaroğlu’nun, çocukların gözünden Osmanlı tarihini anlatacağı "Çınar" adlı çizgi dizisi şimdiden dikkatleri üzerine çekmeye başladı. Yaşaroğlu, Çınar isimli yeni animasyon dizisinde, yüzlerce yıllık eşsiz bir medeniyetin sahibi olan Osmanlı Devleti’ni çocukların gözünden anlatacak. Dizinin baş kahramanı Çınar her bölümde farklı bir tarihi karaktere bürünecek. Tarihte heyecanlı bir yolculuğa çıkacak olan Çınar, kimi zaman Fatih'in topçusu, Orhan Gazi'nin askeri, kimi zaman ise Yavuz Selim'in sipahisi, Kanuni'nin kâtibi, Üçüncü Selim'in müzisyeni olacak. Çocuklara tarihi oyun oynar gibi, hikaye dinler gibi anlatmayı hedeflediğini belirten yapımcı Varol Yaşaroğlu’nın Çınar projesi şimdiden TRT Çocuk’un yakın markajı altında. 30 Eylül’de izleyiciyle buluşmaya hazırlanan Çınar’ın serüvenleri çok konuşulacağa benziyor.

Kuroko's Basketball, known as Kuroko no Basuke 2008 2012 2013

http://www.kurobas.com/ 

Kuroko's Basketball, known as Kuroko no Basuke  2008 2012 2013

Demokrasi paketi yarın saat 11:00'de açıklanacak Başbakan Erdoğan Denizli'nin Tavas ilçesinde toplu açılış töreninde konuştu. 29 Eylül 2013 Pazar

Demokrasi paketi yarın saat 11:00'de açıklanacak

Başbakan Erdoğan Denizli'nin Tavas ilçesinde toplu açılış töreninde konuştu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Denizli'de çeşitli açılışlara katılıyor. Sarayköy'de Türkiye'nin en büyük Jeotermal Elektrik Santrali'ni açan Başbakan Erdoğan, Tavas'ta vatandaşlara seslendi. Erdoğan, yarın açıklanacak demokratikleşme paketiyle büyüyen Türkiye'ye yaraşan demokratik hak ve özgürlüklerin teminat altına alınacağını söyledi.

Başbakan Erdoğan, "-Bu demokratikleşme paketiyle Türkiye'yi prangalarından, ağırlıklarından, zincirlerinden kurtaracağız" dedi.

Gündemle ilgili önemli açıklamalarda bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan  "Yarın Ankara’da tarihi bir gelişmeyi kamuoyuna duyuracağız. Yarın saat 11’de yeni, demokratikleşme paketini açıklayacağız. Türkiye’yi prangalardan kurtaracağız. Bu ilk değil. Son da olmayacak. Şartlar geliştikçe reformlarımızı yapmaya devam edeceğiz. Paket açıklanınca reformlarımız hayata tek tek geçince Türkiye güç kazanacak. Ekonomi ve demokrasi sınıf atlayarak yeni bir safhaya geçecek.” dedi.

"HAYVAN İTHAL ETMEDİĞİMİZDEN HABERİ BİLE YOK"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ana muhalefet partisi liderinin “hayvan ithal ediyorlar” iddiasına da “Artık hayvan ithal etmediğimizden haberi bile yok. Bu kurban bayramında dışarıdan hayvan asla ithal edilmiyor. Zaten sorsanız kurban nedir diye onu da bilmez. Markette etten bahsediyor. Sadece etten niye bahsediyorsun. Kıymadan al antrikota, kuşbaşına kadar bunlar ayrıdır fiyatları da farklıdır. Bunların ortalama fiyatı ya da en yükseği var. Bunları da bilmen lazım genel müdür. Hayvancılıkta hedefimiz. Dün ithal eden ülkeydik yeniden ihraç eden ülke olacağız. Çalışmamız bu." sözleriyle cevapladı.

 

Kar geliyor gelsin özledik :) Türkiye, yeni bir soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına giriyor. 29 Eylül 2013 Pazar

Kar geliyor   ( gelsin özledik :) )

Türkiye, yeni bir soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına giriyor.

Türkiye, salı günününden itibaren Balkanlar üzerinden gelen yeni bir soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına girecek.

Yurt genelinde hava sıcaklığı hissedilir derecede azalacak.

Yurdun batı kesimlerinden başlayacak yağışlar, çarşamba ve perşembe günü doğu bölgelerini de etkisi altına alacak.

Çarşamba gününden itibaren ise sıcaklıklarda büyük düşüş yaşanacak.

İstanbul'da sıcaklıklar 17 derece civarında seyredecek.

Soğuk hava kendini asıl cuma günü hissettirecek ve İstanbul'da sıcaklıkların 14 dereceye düşmesi bekleniyor.

Öte yandan cuma günü, İç Anadolu'nun kuzey kesimleri ile Doğu Anadolu Bölgesi'nin yükseklerinde kar yağışı bekleniyor.

Demokratikleşme Paketi'nin açıklanacağı yer ve zaman belli oldu Paketin içeriği Başbakan Erdoğan tarafından pazartesi saat 11.00'de açıklanacak. 27 Eylül 2013 Cuma 20:42

Demokratikleşme Paketi'nin açıklanacağı yer ve zaman belli oldu

Paketin içeriği Başbakan Erdoğan tarafından pazartesi saat 11.00'de açıklanacak.

Hükümetin hazırladığı Demokratikleşme Paketi, kamuoyuna pazartesi günü açıklanacak.

Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre Başbakan Erdoğan, konuya ilişkin basın açıklamasını, Pazartesi günü saat 11:00’de yapacak.

Başbakanlık Yeni Bina’da yapılacak olan toplantıya, yazılı ve görsel basından genel yayın yönetmenleri ve temsilcilerin de davet edilmiş oldukları öğrenildi.

Erdoğan’ın basın açıklaması Başbakanlık Basın Müşavirliği’nin vereceği frekans üzerinden canlı yayınla ekranlara taşınacak. Basın açıklaması, simültane olarak İngilizce ve Arapça’ya da çevrilecek.

Edinilen bilgiye göre, Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı’nın koordinatörlüğünde hazırlamış olan paketle ilgili olarak yapılacak basın açıklaması sırasında, bakanların hazır bulunmaları bekleniyor.

Ankara eminim 100 yıllık yalnızlığını bitirirken herkesi yeni filmin galasına davet edecek

30 Eylül 2013

İngiliz anahtarı



İkiz Kuleler'e saldırıdan sonra Amerika'ya bir düşman lazımdı! O da Ladin'di! İkiz Kuleler'e yani Musevi sermayesini temsil eden binalara kimin neden ve nasıl bir planla saldırdığını, muhtemelen 25 yıl sonra öğreniriz! Şimdi tek yapabileceğimiz akıl yürütmek!
Saldırıdan sonra Amerika hem Afganistan'a hem de Irak'a girdi. ABD başkanlarının neredeyse tümünün DOKTRİNİ vardı! Truman, Eisenhower, Nixon, Carter'ın hareket tarzı aynıydı!
2023'te dünya petrollerinin yüzde 67'sini üretecek olan Suudi Arabistan, Katar ve Körfez'i elde tutmaktı!
Neredeyse bütün BAŞKANLAR aynı metotla yol alırken BUSH doğrudan müdahaleyi seçti! Zaten elde bir KATİL vardı! Ladin'in peşinden gidip Afganistan'ı, yani doğalgaz ve petrol virajını ele geçirdi!
Ama Nevada çöllerinde aracını sağa çekip ihtiyacını karşılayan sade bir vatandaşı bile izleyebilirken, Ladin'i bir türlü ele geçiremiyordu! Üstelik aranan LADİN her ay bir SINGLE çıkarıp dünyaya sesleniyordu! Yapımda ve yayında emeği geçenler, ne hikmetse bir türlü bulunamıyordu!
Taşlar yerine oturuncaya kadar film böyle devam etti!
Daha önce BÖBREK YETMEZLİĞİNDEN öldüğünü açıkladığımız Ladin'e, birkaç yıl sonra operasyon yaptı! Bir daha öldürdü! Tabii herkese bir hikaye gerekliydi! Amerika bunun için zemini hazırladı! Afganistan'ı geçen Amerikan askerleri Pakistan'da büyük teröristin kaldığı yeri gece bastı!
Filmlere taş çıkartacak kadar heyecanlı baskında Ladin ölü ele geçirildi! Bir Amerikan helikopterinin düştüğü söylenen operasyonda sonuca ulaşılmıştı! İslami kurallara göre cesedi Umman'a atılan Ladin artık yoktu!
Daha sonra filmleri çekilse de gerçekte Ladin'in öldüğünü gören yoktu! ALGI her şeydi! Görmek gerekmiyordu! Ölmüştü işte!
El Kaide'nin ve Ladin'in ölmesi şarttı!
Çünkü taşlar yerine oturmuş artık!
Amerika'nın hem Afganistan'dan hem de Irak'tan çekilmesi gerekiyordu! Bütün bunlar Ortadoğu'da yeni bir sayfanın açılacağına işaretti!
Türkiye de bu işin tam merkezindeydi!
İngilizler'in kurduğu sistem yıkılacak, yeni oyuncular sahne alacaktı!
Ama Türkiye'nin içinde İngiltere adına ülkeyi kontrol eden aileler ve onların yönettiği partiler vardı! Türkiye kendi aklıyla kendi vicdanıyla baş başa kalıp doğru karar vermeliydi! 100 yıllık şans kapımızı çalmıştı! Ama içeride muazzam bir FREN vardı! Hem sermaye, hem Avrupa hem de AK Parti'nin içindeki bir grup bu PASTADAN pay alma isteğine karşıydı!
Erdoğan ise buna yürekten inanıyordu!
Ankara yıllar sonra ilk kez küresel oyunları doğru okuyor ve yapması gerekenleri yapıyordu!
Hüseyin Obama, "Müslümanlar'la çatışmak istemiyoruz!" diyen derin Amerika tarafından getirildi! Amerika artık askeriyle, füzeleriyle savaş gemileriyle değil, partneriyle hareket edecekti! Bölgeden çekilecek başka güçlü kollar devreye girecekti! Bölgedeki en güçlü kol da Türkiye idi! Askeriyle, ekonomisiyle, gelişmesiyle, kültürüyle, eğlence hayatıyla, turizmiyle tek adaydı!
Yapması gereken İngilizler'in koyduğu kurallarla kaskatı hale gelen rejimi esnetmekti! Bölge ile kucaklaşmak başka türlü mümkün değildi!
Erdoğan bunu temsil ediyordu!
Prangalara vurulmuş bir ülkenin ayağa kalkışının simgesiydi! Bu nedenle ne dünya medyası ne de muhalefetten Allah'ın bir kulu AK Parti'yi eleştirmiyor sadece ve sadece Erdoğan'a saldırıyordu!
Siyaset tarihinde okutulacak bir olaydı bu! Sadece bir LİDERE saldırı yapılırken neden PARTİSİ hiç eleştirilmiyordu!
Aslında AK Parti'nin içindeki bir kol ile CHP ve MHP aynı yerdeydi! Farkları yoktu!
Ama biz bunu bilmiyorduk! İngiliz oyunu, her sahnede sürüyordu anlayacağınız!
Büyük planı çözen Ankara, Erdoğan'ın aldığı RİSKLE içerideki kavgayı bitirmeye karar verdi!
Silahlar sustu! Bölgede ne kadar KÜRT varsa yönünü Ankara'ya çevirdi! Bu Türkiye'yi büyütecek çok önemli bir hamleydi!
İngilizler'in yaptığını bu kez Türkiye yapıyor "Silahla değil AKILLA" gidiyordu!
Bölgeden çıkan Amerika'nın kesinlikle Türkiye'ye ihtiyacı vardı! Aksi halde Ladin'in ölmesinin ya da Irak'tan çekilmesinin bir anlamı yoktu! Amerika bunu yaparken Londra, CHP'ye operasyon çekip Baykal'ı götürdü. Yerine Kemal Bey'i getirdi! Erdoğan ve Baykal'ın ideolojileri farklı da olsa siyasetleri aynıydı!
Yani ülkenin gideceği yer konusunda hem fikirdiler! Ama Deniz Bey, resmi ideolojinin savunucusuydu! Yerine Erdoğan'ın yaptığını yapabilecek daha doğrusu Kürtler'i yanına çekebilecek biri gerekliydi!
Bu Kemal Bey'di!
Türkiye yol aldıkça CHP'ye verilen roller iyice su yüzeyine çıktı! CHP'nin son aylarda nereye gittiğine bir bakın! ÇİN, IRAK, SURİYE, MISIR, BELÇİKA, Washington ve New York! Musevi BARONLARIN sözünün geçtiği her yere gittiler! Londra korumasındaki sermaye, CHP'ye "Erdoğan'ı dışarıdan çevrele!" emri verdi! Van'a, Hakkari'ye, Urfa'ya gitmeyen CHP, Çin'e gitti, Sisi'ye gitti!


CHP'nin arkasında yerli görünümlü SERMAYE ne yaptıysa Türkiye'nin Kürtlerle buluşmasına engel olamadı!
Kürtlerle buluşma sadece silahların susması anlamına gelmiyordu! Yıllarca İngiltere adına ülkeyi kontrol eden AİLELERİN sadece ticaretle ilgilenmesi ve gizli ilişkilerinden vazgeçmesi anlamını taşıyordu!
Görülmeyen, duyulmayan ve YANDAŞ medya tarafından asla yazılamayacak olan buydu! Devletin sesini yükseltmesi ilk kez görülen bir şeydi! Bu "Türkiye Türklerindir!" yalanını ortaya atanların tasfiyesi demekti! Sıkıntıları buydu! Yoksa yine para kazanmaya devam edecekler! Hiçbiri batacak değil!
Sadece Türkiye'nin artık Kraliçe'nin kontrolünde olmadığını bilmeleri gerekiyor!
Bunu anlamaları ve kabul etmeleri isteniyor!
Etmezlerse!
Mücadele giderek kızışır! Aynı renk sermaye, muhalefeti alarak da gelse, AK Parti'den bir kolu sökerek de gelse fark etmez! Dayak yedikleriyle kalırlar!
Yeni rollerini kabullenmeleri, Türkiye'yi çok daha çabuk büyütür ve 100 yıl önce bıraktığımız Ortadoğu'ya görkemli bir şekilde dönmemizi hızlandırır!
Zaten öyle ya da böyle döneceğiz!
Bundan kaçış yok!


Türkler'in geldiğini duymayan, bilmeyen yok! Sadece bizim içerideki YABANCILAR görmezden geliyor!


Göreceksiniz yakında KÜRTLER hep bir ağızdan "Türkiye!" diyecek!
Bu da İngiliz yapımı 100 yıllık filmin bitişi demek!


Citygroup'ların, Deutsche Bank'ların, Merrill Linch'lerin, Goldman Sachs'ların, Bank of America'ların, Morgan Stanley'lerin, Lehman Brothers'lerin, yani kısacası dünyanın kontrolünü elinde tutan Musevi 40 ailenin Türkiye'deki haklarından vazgeçmesi demek! 

 

İşte tam da bu nedenle AK Parti değil de Erdoğan hedefte!


Çarkı bozduğu için!


Sokaktaki insan, Ankara'daki "gizli bir elin" kesildiğini de bilmeyecek!

 Nasıl bir mücadele yaşandığını belki 2023'e kadar öğrenemeyecek! 

Ama Türkiye tarih yazmaya devam edecek!


Ankara eminim 100 yıllık yalnızlığını bitirirken herkesi yeni filmin galasına davet edecek!
Ya sopayla ya tatlı dille!

 

 

Ergün Diler

Yarından itibaren yepyeni bir Türkiye Demokratikleşme paketi, yarın Başbakan Erdoğan tarafından açıklanacak. 29 Eylül 2013 Pazar

Yarından itibaren yepyeni bir Türkiye

 

Yarından itibaren yepyeni bir Türkiye


Demokratikleşme paketi, yarın Başbakan Erdoğan tarafından açıklanacak.

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, AK Parti Çatalca İlçe Başkanlığı'nca düzenlenen bir toplantıda demokratikleşme paketine ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın demokratikleşme paketini açıklayacağını belirten Egemen Bağış, şunları kaydetti:

"Yarından itibaren yepyeni bir Türkiye'nin doğum gününü kutluyoruz. 

Yarın 11 yıllık iktidar dönemimizin en önemli açılımlarından birini, yepyeni bir demokratikleşme paketini ortaya koyuyoruz. 

Demokratikleşmede yeni bir lige çıkıyoruz. Yarın Sayın Başbakanımız bu paketi açıkladığında, bu paketin içinde her bir birey, her bir kesim kendisiyle ilgili birşey görecek.

 Kadınlar, erkekler, yaşlılar, gençler, Aleviler, Sünniler, Müslümanlar da farklı inançlara mensup vatandaşlar da kendileriyle ilgili bu pakette birşeyler görecek.

 Bu ülkede herkes için daha çok demokrasi diyoruz."

MHP'de toplu istifa MHP MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, Ankara'nın Mamak ilçesi adaylarının Ali Rıza Çalkan olduğunu ilan etmesi üzerine, Mamak İlçe Başkanı Tamer Çakı ile birlikte yönetimden 12 kişi istifa ettiğini açıkladı

MHP'de toplu istifa

Milliyetçi Hareket Partisi'nin bugün Ankara Arena Spor Salonu'nda yaptığı, 'Aday Tanıtım Toplantısı'nın ardından, başkent Ankara'da toplu istifa yaşandı.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, Ankara'nın Mamak ilçesi adaylarının Ali Rıza Çalkan olduğunu ilan etmesi üzerine, MHP Mamak İlçe Başkanı Tamer Çakı ile birlikte yönetimden 12 kişi istifa ettiğini açıkladı.
Tamer Çakı, MHP'nin adayı  Ali Rıza Çalkan için, "Bir önceki dönem AK Parti için çalışmış bir isimdir. Genel Başkan'a ağır hakaretlerde bulunmuştur" ifadesini kullandı.