BeKoS tv Every Day A Film We are now less then a minute Türkiye'yiz

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

29 Eylül 2013 Pazar

Demokrasi paketi yarın saat 11:00'de açıklanacak Başbakan Erdoğan Denizli'nin Tavas ilçesinde toplu açılış töreninde konuştu. 29 Eylül 2013 Pazar

Demokrasi paketi yarın saat 11:00'de açıklanacak

Başbakan Erdoğan Denizli'nin Tavas ilçesinde toplu açılış töreninde konuştu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Denizli'de çeşitli açılışlara katılıyor. Sarayköy'de Türkiye'nin en büyük Jeotermal Elektrik Santrali'ni açan Başbakan Erdoğan, Tavas'ta vatandaşlara seslendi. Erdoğan, yarın açıklanacak demokratikleşme paketiyle büyüyen Türkiye'ye yaraşan demokratik hak ve özgürlüklerin teminat altına alınacağını söyledi.

Başbakan Erdoğan, "-Bu demokratikleşme paketiyle Türkiye'yi prangalarından, ağırlıklarından, zincirlerinden kurtaracağız" dedi.

Gündemle ilgili önemli açıklamalarda bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan  "Yarın Ankara’da tarihi bir gelişmeyi kamuoyuna duyuracağız. Yarın saat 11’de yeni, demokratikleşme paketini açıklayacağız. Türkiye’yi prangalardan kurtaracağız. Bu ilk değil. Son da olmayacak. Şartlar geliştikçe reformlarımızı yapmaya devam edeceğiz. Paket açıklanınca reformlarımız hayata tek tek geçince Türkiye güç kazanacak. Ekonomi ve demokrasi sınıf atlayarak yeni bir safhaya geçecek.” dedi.

"HAYVAN İTHAL ETMEDİĞİMİZDEN HABERİ BİLE YOK"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ana muhalefet partisi liderinin “hayvan ithal ediyorlar” iddiasına da “Artık hayvan ithal etmediğimizden haberi bile yok. Bu kurban bayramında dışarıdan hayvan asla ithal edilmiyor. Zaten sorsanız kurban nedir diye onu da bilmez. Markette etten bahsediyor. Sadece etten niye bahsediyorsun. Kıymadan al antrikota, kuşbaşına kadar bunlar ayrıdır fiyatları da farklıdır. Bunların ortalama fiyatı ya da en yükseği var. Bunları da bilmen lazım genel müdür. Hayvancılıkta hedefimiz. Dün ithal eden ülkeydik yeniden ihraç eden ülke olacağız. Çalışmamız bu." sözleriyle cevapladı.