BeKoS tv Every Day A Film We are now less then a minute Türkiye'yiz

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

11 Eylül 2013 Çarşamba

Noon Eui Yeo Wang Kar Kraliçesi 2006 Romantik, Drama

 Noon Eui Yeo Wang Kar Kraliçesi  2006 

Romantik, Drama 

Bölüm Sayısı: 
16
Yayıncı Kuruluş:

 KBS 2
Yayın Tarihi: 

2006-Kas-13 den 2007-Haz-08 a 

In-yeong Yu, Du-shim Ko, Jeong-hie Jang, Ho-jin Jeon, Mi-hee Oh, Eung-su Kim, Cheol-min Lee, Tae-hyeon Kim, Kim Hak Jin, Ju-yeon Ko, Jin-yeong Park, Jeong-hie Jang, Duek-mun Choi, Jeong Jin-an, Seon-ho Lee, Bo-ra Kim

Konusu:

17 yaşındaki Tae Woong bir matematik dahisidir, daha sonra kendisini sevecek iki insanla tanışır. Biri en iyi arkadaşı diğeri sevgilisi olacaktır. En iyi arkadaşı Kim Jeong Kyu bir yarışmada yenildiği için intihar eder. Bu zamanlarda küçük bir kızla tanışır. 25 yaşına geldiğinde Tae Woong üçüncü sınıf bir boksördür, ve yıllar önce tanıştığı Bo Ra ile tekrar karşılaşır...






T.C. Canik Belediyesi Resmi Web Sitesi

T.C. Canik Belediyesi Resmi Web Sitesi

1963 yılında Samsun’da doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Samsun’da tamamladı. Yüksek öğrenimine Anadolu Üniversitesi İş İdaresi Bölümünde başladı ve yurt dışında tamamladı. Daha sonra 19 Mayıs Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü tefsir dalında yüksek lisans yaptı. Alanıyla ilgili yurt dışında çeşitli ilmi araştırmalar ve incelemelerde bulundu. 
Ticaret ve eğitim alanında önemli başarılar gösteren Başkan GENÇ, 1999 yerel seçimlerinde Fazilet Partisinden Canik Belediye Başkanlığı’na aday oldu. Seçim sonucunda 71 oyla kaybettiği seçimi, tekrar 2004 yılında %46 gibi farklı bir oy oranıyla Canik Belediye Başkanı seçilen Osman GENÇ 2009 yılında seçimlerde halkın takdirini alarak bu oranı %54’lere taşıdı. Yaptığı hizmetlerle halkın başkanı olmayı başardı.

Başbakanımızdan "Sürgün Ülkeden Başkentler Başkentine" şiiri... Sırların sırrına ermek için sende anahtar vardır


Gün batsa ne olur geceyi onaran bir mimar vardır
Yanmışsam külümden yapılan bir hisar vardır
Yenilgi yenilgi büyüyen bir zafer vardır
Sırların sırrına ermek için sende anahtar vardır
Göğsünde sürgününü geri çağıran bir damar vardır
Senden umut kesmem kalbinde merhamet adlı bir çınar vardır
Sevgili...
En sevgili...
Ey sevgili...

Büyük Oyun! Gezi olaylarının gerçek yüzünü gör Türkiyem 25 Haz 2013 Gezi Parkı olaylarının iç yüzünü göstermek için özel olarak hazırlanmıştır


25 Haz 2013

Gezi Parkı olaylarının iç yüzünü göstermek için özel olarak hazırlanmıştır.

Çobançeşme Köprüsü Altı kemerli 38 metre uzunluğunda yontma taşlardan yapılmıştır Siyavuşpaşa Kasrı 16. Yüzyılda Sultan III. Mehmet zamanında iki defa sadrazamlık yapmış olan Siyavuşpaşa‘dan almıştır

T.C. Bahçelievler Belediyesi Resmi Web Sitesi : Tarihçemiz

 

İstanbul’un Avrupa yakasındadır. Güneyden Bakırköy’e, batıdan Küçükçekmece’ye, kuzeyden Bağcılar’a ve doğudan Güngören’e komşudur. 1992 yılında Bakırköy’den ayrılarak ilçe olmuştur. Yüzölçümü 16.7 kilometrekaredir.

Bahçelievler İlçesi, Cumhuriyet, Çobançeşme, Fevziçakmak ve Hürriyet mahallelerinin Yenibosna bölgeleri, Kocasinan, Siyavuşpaşa, Soğanlı, Şirinevler, Yenibosna, Zafer ve Bahçelievler olmak üzere 11 mahalleden oluşmaktadır. Bahçelievler’e bağlı bucak ve köy yoktur.

1950’li yıllara kadar bugün Bahçelievler ilçesinin bulunduğu bölgede Kocasinan ve Yenibosna köyleri vardı. Bahçelievler’in bulunduğu kesim, Bakırköy’ün O-1 karayolunun (eski E-5) kuzeyine doğru büyümesiyle oluşmuştur.

Bahçelievler’in nüfusu da, komşu ilçelerinin nüfusu gibi, 60’lı yıllardan itibaren çok hızlı bir artış gösterdi. 1960 yılında 8.500 olan nüfus, 5 yıl sonra 1965 yılında 20.881’e çıktı. 1975 yılında ise Bahçelievler’in nüfusu 100 bini aşıyordu.


TARİHİ VE KÜLTÜREL ZENGİNLİKLER

1 ) Havuzlu Köşk (Siyavuşpaşa Kasrı) :

Havuzlu Köşk (Çavuş Başı) Milli Egemenlik Parkının içinde bulunmaktadır. 

Yapılan ek ve değişikliklere karşın, köşkün genel görünüşü 

16. Yüzyıl Osmanlı sivil mimarlığının tüm özelliklerini yansıtmaktadır.

 Günümüzde çocuk kitaplığı olarak değerlendirilmektedir. 

 Adını 16. Yüzyılda Sultan III. Mehmet zamanında iki defa sadrazamlık yapmış olan Siyavuşpaşa‘dan almıştır.


2 ) Çobançeşme Köprüsü :

Londra Asfaltı’nın Atatürk Hava Limanı Kavşağında yer alır Altı kemerli 38 metre uzunluğunda yontma taşlardan yapılmıştır. 

Doğu Roma İmparatorluğu dönemine ait bu köprü, suyu bol Ayamama Deresi üzerine kurulmuş iken şimdi suları çekilmiş kuru bir dere yatağı üzerinde durmaktadır.

3 ) Viran Saray (Viran Bosna)

Yenibosna Merkez Mahallesinde Yenibosna İlköğretim Okulu’nun güneybatısında yer almaktadır.

 Şu anda tamamen viran olmuş, sarayın kalıntıları vardır. 

Yapılan incelemede Osmanlı Dönemine ait olan saray, bugünkü Yugoslavya’da bulunan Bosna kentinden ismini almıştır. 

Önceleri Saray Bosna iken saldırı sonucu yıkıldıktan sonra Viran Bosna adını almıştır.

T.C. Bahçelievler Belediyesi Resmi Web Sitesi : Başkanımız

T.C. Bahçelievler Belediyesi Resmi Web Sitesi : Başkanımız
1956 yılında İstanbul'un Kadırga semtinde doğdu. Aslen Kayserilidir. 1979 yılından beri ambalaj sanayiinde faaliyet göstermektedir. Tüm tahsil hayatı İstanbul'da geçti. Yüksek öğrenimini Boğaziçi Üniversitesi'nde tamamladı. 1995-1999 seçimlerinde 3'üncü bölge milletvekili adaylığı, ilçe başkanlığı ve il yönetim kurulu üyeliğinde bulundu.
1970 yılından beri sosyal aktivitelerin içinde yer alan Osman Develioğlu, pek çok sivil toplum örgütünde yönetici olarak görev yaptı. MÜSİAD, BASİAD, ÖNDER ve İstanbul Oluklu Mukavvacılar Derneği yönetim kurullarında yer alan Develioğlu, İstanbul Sanayi Odası Meslek Komitesi'nde başkan yardımcısı olarak görev yaptı.
AK Parti kuruluş çalışmalarında da bulunan Develioğlu, Parti içi Demokrasi Hakem Kurulu Başkanlığı yaptı.
Belediye Başkanlığı görevine seçildiği 2004 ve 2009 yıllarından günümüze, bilgi, birikim ve tecrübesi ile Bahçelievler'e özlenen hizmeti sunmayı hedefleyen Develioğlu, sanayici ve iş adamıdır.
Develioğlu, evli ve dört çocuk babasıdır.