BeKoS tv Every Day A Film We are now less then a minute Türkiye'yiz

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

13 Haziran 2013 Perşembe

Derdimiz partizanlık değil 13 Haziran 2013 12:04 ANKARA Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kapatılan belde belediyelerinin AK Partili başkanlarıyla Rixos Otel'de düzenlenen toplantıda konuşuyor

Derdimiz partizanlık değil

13 Haziran 2013 12:04 ANKARA

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kapatılan belde belediyelerinin AK Partili başkanlarıyla Rixos Otel'de düzenlenen toplantıda konuşuyor.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kapatılan belde belediyelerinin AK Partili başkanlarıyla Rixos Otel'de düzenlenen toplantıda, yeni Büyükşehir Yasası'na göre kapatılacak belde belediyeleri içinde AK Parti'li belediye oranının yüzde 57 olduğunu belirterek, "Eğer biz meseleye partizanlık gözlüğüyle bakmış olsaydık, yüzde 57'si AK Parti'li olan bu belediyeleri, bu süreç içinde böyle bir değişime, dönüşüme tabi tutmazdık. Bizim derdimiz partizanlık değildir" diye konuştu.

"Muhalefet, bu ülkede mezhebi bir kaşımanın gayreti içindedir"

Başbakan Erdoğan, Hatay Reyhanlı'da 53 kişinin hayatını kaybettiği saldırıyla ilgili araştırmalar sonunda anamuhalefet partisine mensup kişilerin tahrik yaptığının ortaya çıktığını belirterek, "Dikkat edin, şu anda muhalefet, bu ülkede mezhebi bir kaşımanın gayreti içindedir" dedi.