BeKoS tv Every Day A Film We are now less then a minute Türkiye'yiz

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

10 Temmuz 2013 Çarşamba

AA 10 Temmuz 2013 15:26 ANKARA İçişleri Bakanı Güler, gerekli şartların oluşmamasından dolayı çözüm sürecinde ikinci aşamaya henüz geçilmediğini belirterek, "Herkes üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmeli"

Çözüm sürecinde ikinci aşamaya geçilmedi

AA  10 Temmuz 2013 15:26 ANKARA 
 
İçişleri Bakanı Güler, gerekli şartların oluşmamasından dolayı çözüm sürecinde ikinci aşamaya henüz geçilmediğini belirterek, 
"Herkes üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmeli" 
dedi.
 

İçişleri Bakanı Muammer Güler, gerekli şartların oluşmamasından dolayı çözüm sürecinde ikinci aşamaya henüz geçilmediğini belirterek, "Bu konu sadece bizim partimizi ilgilendiren veya sadece bizim Hükümetimizi ilgilendiren bir konu değil. Uzun yıllara dayanan, çözülememiş, derinleşmiş sorunların çözülmesine yönelik bir adımdır. Bu süreçte herkesin üzerine düşen sorumluluğu da sağduyu içerisinde, sorumluluk anlayışı içerisinde yerine getirmesi gerekmektedir" dedi.
Güler, çözüm sürecinin her şeyiyle meşru olduğunu belirterek, "Elbetteki bu süreç, hiç kimsenin hukukun dışına çıkma ve bu ülkenin devlet sistemini yok sayma gibi bir lüksü barındırmamaktadır"  şeklinde konuştu.