BeKoS tv Every Day A Film We are now less then a minute Türkiye'yiz

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

10 Temmuz 2013 Çarşamba

10 Temmuz 2013 22:31 NYON AA UEFA Disiplin Kurulu'nun şike iddialarıyla ilgili verdiği 2+1 yıl Avrupa kupalarından men cezasına itiraz eden Fenerbahçe Kulübü'nün, UEFA Tahkim Kurulu’ndaki savunması sona erdi

Fenerbahçe savunmasını yaptı

10 Temmuz 2013 22:31 NYON AA
UEFA Disiplin Kurulu'nun şike iddialarıyla ilgili verdiği 2+1 yıl Avrupa kupalarından men cezasına itiraz eden Fenerbahçe Kulübü'nün, UEFA Tahkim Kurulu’ndaki savunması sona erdi.

İsviçre’nin Nyon kentinde bulunan UEFA merkezindeki duruşmalı toplantıda, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yöneticiler, kulüp avukatları ve şahitler hazır bulundu.
Savunmada ilk sözü yedi kişilik Türk ve yabancılardan oluşan avukatlar alarak, Disiplin Kurulu'nun verdiği kararla ilgili itirazlarını sundu. Duruşmada daha sonra soruşturmaya konu maçlar tek tek ele alındı ve şahitler dinlendi.
Zaman zaman ara verilen duruşmanın sonlarına doğru Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım da söz aldı. Daha sonra avukatlar tekrar değerlendirmelerde bulundu.
Duruşmalı toplantı yaklaşık yedi saat sürdü. Toplantı devam ederken şahitlerden bazıları UEFA Merkezi'nden ayrıldı.
Şahit olarak çağrılan gazeteci Ertuğrul Özkök, UEFA Genel Merkezi'nden ayrılırken basın mensuplarının, "intibanız nedir?" sorusu üzerine, "İntibam olamaz. Çünkü karşınızda yüzlerinin ifadelerini anlamadığımız insanlar var" dedi.
UEFA Tahkim Kurulu’nun, sarı-lacivertli kulüp hakkındaki kararını açıklamak için kesin bir tarih vermediği bildirildi.