BeKoS tv Every Day A Film We are now less then a minute Türkiye'yiz

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

7 Temmuz 2013 Pazar

Mısır ordusunun, Mısır-Gazze arasındaki 11 tüneli kapattığı bildirildi 7 İhvan lideri hakkında yakalama emri 07 Temmuz 2013 19:58 ASYUT AA Mısır Başsavcılığı'nın, Müslüman Kardeşler Teşkilatı (İhvan) Genel Sekreteri Mahmud Hüseyin'in de aralarında bulunduğu 7 İhvan lideri hakkında yakalama emri çıkardığı belirtildi

7 İhvan lideri hakkında yakalama emri

07 Temmuz 2013 19:58 ASYUT AA

Mısır Başsavcılığı'nın, Müslüman Kardeşler Teşkilatı (İhvan) Genel Sekreteri Mahmud Hüseyin'in de aralarında bulunduğu 7 İhvan lideri hakkında yakalama emri çıkardığı belirtildi.

Mısır Başsavcılığı'nın, Müslüman Kardeşler Teşkilatı (İhvan) Genel Sekreteri Mahmud Hüseyin'in de aralarında bulunduğu 7 İhvan lideri hakkında yakalama emri çıkardığı belirtildi.

AA muhabirinin yargı kaynaklarından aldığı bilgiye göre, Mısır Başsavcılığı, "Göstericileri öldürmek ve şiddete teşvik" suçlamasıyla İhvan Genel Sekreteri Hüseyin ile 6 İhvan lideri hakkında yakalama emri çıkardı.

 Başsavcılık dün de "Terör ve şiddete teşvik" suçlamasıyla gözaltına alınan İhvan'ın eski  başkanlarından Muhammed Mehdi Akif'in de aralarında bulunduğu 4 İhvan lideri hakkında 15 günlük ihtiyati hapis kararı vermişti.

 www.aa.com.tr/live

 

Mısır ordusu, Gazze sınırındaki 11 tüneli kapattı

Mısır ordusunun, Mısır-Gazze arasındaki 11 tüneli kapattığı bildirildi.

AA  07 TEMMUZ 2013 20:24

 

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Mısır ordusu, Mısır-Gazze arasındaki 11 tüneli kapattı.

Gazze halkı, İsrail ablukası nedeniyle ihtiyaçlarının büyük bir kısmını Mısır-Gazze arasında bulunan tüneller aracılığıyla karşılıyor.

Mısır ordusu, daha önce de kaçakçılık ve yasa dışı girişleri önlemek amacıyla Mısır-Gazze arasındaki birçok tüneli kapatmıştı.