BeKoS tv Every Day A Film We are now less then a minute Türkiye'yiz

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

10 Haziran 2013 Pazartesi

Şehit komiserin adı düştüğü alt geçitte yaşatılacak 10 Haziran 2013 16:13 Adana Taksim Gezi Parkı'ndaki olayları protesto için düzenlenen gösteriler sırasında şehit olan komiser Mustafa Sarı'nın adı düşerek hayatını kaybettiği alt geçide verildi

Şehit komiserin adı düştüğü alt geçitte yaşatılacak

10 Haziran 2013 16:13 Adana
Taksim Gezi Parkı'ndaki olayları protesto için düzenlenen gösteriler sırasında şehit olan komiser Mustafa Sarı'nın adı düşerek hayatını kaybettiği alt geçide verildi.
 

Taksim Gezi Parkı'ndaki olayları protesto için düzenlenen gösteriler sırasında şehit olan komiser Mustafa Sarı'nın adı düşerek hayatını kaybettiği alt geçide verildi.
Adana Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında CHP'li üye Mehmet Esendemir tarafından, şehit komiser Mustafa Sarı'nın adının düşerek hayatını kaybettiği alt geçide verilmesi için teklif sunuldu.
Teklife ilişkin yapılan görüşmelerin ardından Sarı'nın isminin inşaatı devam eden alt geçide verilmesi oy birliğiyle kabul edildi.
Esendemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, gösteriler sırasında hayatını kaybeden şehit polisin isminin alt geçide verilmesi konusunu önce partili arkadaşlarıyla görüştüğünü belirterek "Onlar da benim bu önerimi kabul ettiler ve bugün partim adına bu teklifte bulundum. Konu komisyona gitmeden oylandı ve alt geçidin ismi Şehit Mustafa Sarı olarak kabul edildi. Tüm emniyet teşkilatına tekrardan başsağlığı