BeKoS tv Every Day A Film We are now less then a minute Türkiye'yiz

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

10 Haziran 2013 Pazartesi

AA "Akdeniz Oyunları"nı dünyaya duyuracak 10 Haziran 2013 11:10 Ankara Türkiye'nin ev sahipliğinde düzenlenecek Akdeniz Oyunları'nın heyecanını Anadolu Ajansı 5 ayrı dilde haber yayını ile dünyaya duyuracak

AA "Akdeniz Oyunları"nı dünyaya duyuracak

10 Haziran 2013 11:10 Ankara
Türkiye'nin ev sahipliğinde düzenlenecek Akdeniz Oyunları'nın heyecanını Anadolu Ajansı 5 ayrı dilde haber yayını ile dünyaya duyuracak.
 

Türkiye'nin ev sahipliğinde düzenlenecek Akdeniz Oyunları'nda tüm branşlardaki müsabakalara ilişkin haber, fotoğraf ve görüntüler, Anadolu Ajansı tarafından abonelerine ulaştırılacak.
Anadolu Ajansı, Türkiye'nin ev sahipliğinde düzenlenecek Akdeniz Oyunları'nı deneyimli spor muhabirleri ile takip edecek.

Mersin ve Adana'da düzenlenecek oyunlarda, başta Türk sporcuların mücadele edeceği dallar olmak üzere tüm branşlardaki müsabakalara ilişkin haber,  fotoğraflar ve görüntüler, Anadolu Ajansı tarafından abonelerine ulaştırılacak.
AA ekibi, oyunlar sırasında yaşanacak sıcak gelişmeleri anbean takip edecek, Türk kafilesinde yer alan sporcu, antrenör ve idarecilerin yanı sıra yabancı sporcular ve teknik kadrolarıyla da fotoğraflı ve görüntülü özel röportajlar yapacak. 
AA'nın haberleri, İngilizce, Arapça, Boşnakça ve Rusça dillerinde de yayınlanacak.
Akdeniz Oyunları'yla ilgili haberler ayrıca sosyal medyadan da paylaşılacak. 
Öte yandan oyunlar öncesi yapılan hazırlık çalışmalarıyla ilgili haberler ise bugünden itibaren cumartesi gününe kadar yayımlanacak.