BeKoS tv Every Day A Film We are now less then a minute Türkiye'yiz

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

10 Haziran 2013 Pazartesi

10 Haziran 2013 13:34 İSTANBUL Dan Brown’ın son kitabı "Cehennem''in etkisiyle, Yerebatan Sarnıcı'nı, geçen hafta 240 bin kişi ziyaret etti. Dan Brown'ın son kitabı "Cehennem''in etkisiyle, Yerebatan Sarnıcı'nda ziyaretçi rekoru kırıldı

Yerebatan Sarnıcı'nda ziyaretçi rekoru

10 Haziran 2013 13:34 İSTANBUL 
 
Dan Brown’ın son kitabı "Cehennem''in etkisiyle, Yerebatan Sarnıcı'nı, geçen hafta 240 bin kişi ziyaret etti.

Dan Brown'ın son kitabı "Cehennem''in etkisiyle, Yerebatan Sarnıcı'nda ziyaretçi rekoru kırıldı.

Kültür AŞ'nin yazılı açıklamasına göre, Yerebatan Sarnıcı, geçen hafta 240 bin kişi tarafından ziyaret edilerek tarihi rekorunu kırdı.
Dan Brown'ın kitapları ile turizmi ve bilinirliği artan yerler arasında Vatikan ve San Pietro Meydanı, Sistine Şapeli, Cern Bilim Merkezi, Paris Louvre Müzesi ve Londra Mabet Kilisesi bulunuyor.


Fitch'den Türkiye yorumu

10 Haziran 2013 13:40 İstanbul
Fitch, Türkiye'de ekonomik büyümenin kredi kalitesini desteklediğini, sadece takipteki alacaklarda ılımlı bir artış beklendiğini kaydetti.


Fitch,  Türkiye'de ekonomik büyümenin kredi kalitesini desteklediğini, sadece takipteki alacaklarda ılımlı bir artış beklendiğini kaydetti.
Fitch, gelişmekte olan ülkelerin bankacılık sistemine ilişkin olarak bugün yayınladığı raporun Türkiye ile ilgili bölümünde
Türk bankalarının kredi ölçütlerinin güvenilir şekilde devam ettiğini bildirdi.

"Ekonomik büyüme kredi kalitesini destekliyor ve sadece takipteki alacaklarda ılımlı bir artış bekliyoruz" ifadesine yer verilen raporda, kredi büyümesi yüzde 15-20 olarak göz önünde bulundurulduğunda, güçlü fon ve sermaye rasyolarındaki olası aşınmanın sınırlı olacağı belirtildi.