BeKoS tv Every Day A Film We are now less then a minute Türkiye'yiz

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

6 Eylül 2013 Cuma

Galatasaray Üniversitesinde Kamu Diplomasisi Sertifika Programı 2 Kasım Cumartesi günü başlıyor T.C. Başbakanlık Kamu Diplomasisi Koordinatörlüğü

T.C. Başbakanlık Kamu Diplomasisi Koordinatörlüğü

 

Galatasaray Üniversitesinde Kamu Diplomasisi Sertifika Programı Başlıyor

 

 Galatasaray Üniversitesi ve Istanbul Institute işbirliğiyle düzenlenen “Kamu Diplomasisi Sertifika Programı” 

2 Kasım Cumartesi günü başlıyor. 

Koordinatörümüz Cemalettin Haşimi’nin de öğretim kadrosunda yer aldığı program, alanında bir ilk olma özelliğini taşıyor.

 

Küreselleşme, Sert ve Yumuşak Güç, Akıllı Güç, Kamu Diplomasisi Kuram ve Uygulamaları, Türk Dış Politikasında Kullanılan Unsurlar ve Araçlar, Stratejik İletişim Yönetimi, Türk Siyasal Yaşamında Genel Dengeler, Siyasal İletişim ve Kamuoyu Araştırmaları, İkna Stratejileri, Amerikan Siyasal Sisteminde Lobiler ve Türk-Amerikan İlişkileri, Kamu Diplomasisinde Ekonomik Dengeler, Türkiye’nin Kamu Diplomasisi Uygulamaları gibi konuların ele alınacağı programda alanında uzman akademisyenlerin yanı sıra uygulamacılar da konuyla ilgili örnekleri paylaşacaklar.
10 gün/60 saat sürecek olan programda katılımcılara ders verecek öğretim elemanlarını Prof.Dr. Beril Dedeoğlu, Prof.Dr. Erhan Büyükakıncı, Doç.Dr. Füsun Türkmen, Doç.Dr. Ali Faik Demir, Doç.Dr. Selcan Serdaroğlu, Doç.Dr. İnci Çınarlı, Doç.Dr. Özlem Danacı Yüce, Doç.Dr. Nazlı Aytuna ve Dr. Gaye Aslı Sancar oluştururken T.C. Dışişleri Bakanlığı Başmüşaviri Selçuk Ünal ve T.C. Başbakanlık Müşaviri ve T. C. Başbakanlık Kamu Diplomasisi Koordinatörü Cemalettin Haşimi programa katkı sağlayarak uygulama örneklerini paylaşacak.

Galatasaray Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ve Istanbul Institute tarafından düzenlenen sertifika programının hedef kitlesini uluslararası ilişkiler, iletişim, halkla ilişkiler, medya ve siyaset bilimi ile ilgilenen akademisyenler ve uygulamacılar, sivil toplum kuruluşlarında çalışanlar ve öğrenciler oluşturuyor.

“Kamu Diplomasisi Sertifika Programı” için ayrıntılı bilgiye 

 

www.istanbulinstitute.com/egitim/kamu-diplomasisi-sertifika-programi.html 

 

linkinden ulaşılabilir.