BeKoS tv Every Day A Film We are now less then a minute Türkiye'yiz

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

9 Haziran 2013 Pazar

Kasıtlı bir durum olmadığı için şikayette bulunmadım 09 Haziran 2013 16:46 Ankara Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, silahla yaralanmasına ilişkin "Şikayette bulunmadım. Kast-ı mahsus bir hadise yok"

Kasıtlı bir durum olmadığı için şikayette bulunmadım

09 Haziran 2013 16:46 Ankara
 
Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, silahla yaralanmasına ilişkin
 
 "Şikayette bulunmadım. Kast-ı mahsus bir hadise yok" 
 
dedi.
 

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül,  belediye hizmet binasındaki makamında düzenlediği basın toplantısında, silahla yaralanmasına ilişkin "Şikayette bulunmadım. Kast-ı mahsus bir hadise yok" dedi.
Akgül, ilçede sürekli uyarmalarına rağmen yine de sokakta gerçekleşen düğünlerde havaya ateş açıldığını, geçen geceki düğünde de bir kaç el ateş edilmesinin ardından, uyarı amacıyla anons yapılmasını istediği anda, kolunda bir yanma hissettiğini anlattı.
Jandarmanın olayla ilgili çalışmalarının sürdüğünü belirten Akgül, "Şikayette bulunmadım. Kast-ı mahsus bir hadise yok. Düğün sahipleri çok üzüldü, onların üzülmesi bizi de üzdü. Hasmımız veya tehdit gibi bir şey yok. İlçemizin kentsel dönüşümüyle birlikte sosyal dönüşümü için de çalışmalarımıza kaldığı yerden devam edeceğiz" diye konuştu.
Düğünde çocukların ve yaşlıların da olması sebebiyle daha büyük bir facianın yaşanmamasına şükrettiğini dile getiren Akgül, "İnşallah bundan sonra bu olay mihenk taşı olur ve bir daha böyle bir şey yaşanmaması için kurallar katı uygulanır"  temennisinde bulundu.
Akgül, kurşunun sol omuzundan girip, omzun arkasından çıktığını, kemik ve sinirlerde hasarın olmadığını ve kolun kullanımında bir sıkıntı görülmediğini ancak yaranın iltihap kapmasını engellemek ve hareketli bölgenin sabit tutulması için kolun bir süre askıda kalacağını söyleyerek, böyle küçük sebeplerle işi gücü bırakmayacağını ifade etti.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da kendisini arayarak, durumuyla ilgili bilgi aldığını ve geçmiş olsun dileklerini ilettiğini aktaran Akgül, Başbakanı karşılamak için havaalanına gideceğini de sözlerine ekledi.