BeKoS tv Every Day A Film We are now less then a minute Türkiye'yiz

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

26 Ağustos 2013 Pazartesi

The Proposal 2009 Teklif France 12 September 2009 Deauville American Film Festival108minComedyDramaRomance19 June2009Turkey

The Proposal  2009 Teklif  France 12 September 2009 

Deauville American Film Festival

108minComedyDramaRomance

19 June2009Turkey
 A pushy boss forces her young assistant to marry her in order to keep her Visa status in the U.S. and avoid deportation to Canada.
Director Anne Fletcher
Writer:Pete Chiarelli
Stars:Sandra Bullock, Ryan Reynolds, Mary Steenburgen  Malin Akerman, Mary Steenburgen, Betty White, Zoe Bell, Aasif Mandvi, Niecy Nash, Craig T. Nelson, Denis O’Hare, Oscar Nuñez, Michael Mosley
Görüntü Y: Oliver Stapleton

http://www.imdb.com/title/tt1041829/
Bir kitap editörü, ülkede kalabilmek için erkek asistanıyla evlenmek zorundadır. Yeni çift, çocuğun ailesi ile tanışmak üzere Alaska’ya yolculuk yaptıklarında, sürpriz bir düğünle karşılaşırlar ancak peşlerindeki göçmenlik bürosu yetkililerini başlarından savmak için bu plâna sonuna kadar bağlı kalmak zorundadırlar.


ABD'de kalmak için vizesi biten başarılı bir kitap editörü olan Margaret, memleketi Kanada'ya sınırdışı edilmemek ve ABD'de kalabilmek için yıllardır yanında çalışan, hor görüp rahatsız ettiği erkek asistanını Andrew'i kendisiyle evlenmeye zorluyor.
Damadın ailesi ile tanışmak için Alaska'ya gittiklerinde, bu sahte evliliğin açığa çıkmaması için verdiği çabalar, Margaret'in bu tuhaf aileyle yaşadığı komik olaylar ile birleşiyor.


Başrollerini romatik-komedi filmleriyle tanıdğımız Sandra Bullock ve son yıllarda başarılı yapımlarda boy gösteren Ryan Reynolds'un oynadığı film, sahte evlilik konusunu işleyen klasik filmleri aratmayacak cinsten.