BeKoS tv Every Day A Film We are now less then a minute Türkiye'yiz

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

18 Temmuz 2013 Perşembe

GECEYARISINDAN ÖNCE SEN GİTMEDEN ÖNCE PASİFİK SAVAŞI

SEN GİTMEDEN ÖNCE

En başta amaçları sadece kızları etkilemek olan üç genç erkek bir rock grubu kurarak kısa süre içinde kendilerini tamamen müziğin ruhuna kaptırırlar. İnişler ve çıkışlarla dolu bu zorlu yolda aşk, arkadaşlık ve baba-oğul ilişkilerinde pek çok tecrübe yaşayacaklardır. Film, dönem ruhunu ortaya çıkarmak için prodüksiyon detaylarından taviz vermeyen bir anlayışla yapıldı. John Magaro, James Gandolfini, Bella Heathcote ile Jack Huston'un oynadığı "Sen Gitmeden Önce"nin yönetmen koltuğunda David Chase oturuyor.

 

GECEYARISINDAN ÖNCE Jesse ve Celine'nin aşk hikâyesi kaldığı yerden 9 yıl aradan sonra tekrar izleyici karşısında. Çiftin iki kızı vardır ve Paris'te yaşamaktadırlar. Değişmeyen tek şey ise birbirlerine duydukları naif aşktır. Yunanistan'da geçirdikleri bir tatil günü, geçmişlerini muhakeme edip ilişkilerini masaya yatırdıkları, beklenmedik gelişmelerle dolu bir güne dönüşecektir. "Gün Doğmadan" ile başlayıp "Gün Batmadan" ile devam eden on sekiz yıllık aşkın üçüncü perdesinde başrollerde Ethan Hawke ve Julie Delpy bulunuyor. İlk gösterildiği günden bu yana 2013'ün en fazla övgü toplayan filmine dönüşen "Geceyarısından Önce"nin yönetmenlik koltuğunda ise Richard Linklater bulunuyor. Filmin senaryosu önceki filmde olduğu gibi Linklater, Hawke ve Delpy ortaklığının ürünü.


PASİFİK SAVAŞI




Denizden Kaiju adı verilen yaratıklar yükselmeye başlayınca büyük bir savaş başlar, özel bir silâh üretilir. Jaeger adı verilen büyük robotlar beyin gücüyle yönetilir ama onlar bile Kaijuların yanında savunmasız kalırlar. Yenilmenin eşiğindeki insanoğlunun son çaresi eski pilot ve deneyimsiz stajyerdir. Birlikte, kıyamete karşı insanlığın son umudu olacaklardır. Guillermo Del Doro'nun yönettiği ve Charlie Hunnam, Idris Elba, Rinko Kikuchi ile Charlie Day'in oynadığı "Pasifik Savaşı"nın senaryosunu Travis Beacham kaleme aldı.