BeKoS tv Every Day A Film We are now less then a minute Türkiye'yiz

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

22 Haziran 2013 Cumartesi

Aziz K.’nin BDP’ye silahlı saldırı sırasında Bozkurt işareti yaparak “Hepinizi öldüreceğiz, sizin bu topraklarda yaşamaya hakkınız yok” diye bağırması görüntülere yansımıştı Cesedi bulundu 400 bin lira sır ANKARA 23 Haziran 2013

Aziz K.’nin BDP’ye silahlı saldırı sırasında Bozkurt işareti yaparak 

 “Hepinizi öldüreceğiz, sizin bu topraklarda yaşamaya hakkınız yok”

 diye bağırması görüntülere yansımıştı.

 

Cesedi bulundu 400 bin lira sır

ANKARA

23 Haziran 2013

 

Ankara’da 6 ay önce 400 bin lira ile kaybolan 

Milli Piyango başbayisi Kemal Cömert’in 

cesedi bir apartman dairesinde çürümüş halde 

bulundu.

 BDP Genel Merkezi’ne silahlı saldırı 

düzenleyen Cömert’in koruması Aziz K. de 

yaklaşık bir yıldır kayıp.

 

ANKARA’da Çankaya Strazburg Caddesi 22 numaradaki binanın zemin katındaki daireyi, kiraya vermeden önce kontrol etmek isteyen emlakçı, mutfakta çürümüş bir ceset buldu. İhbar üzerine gelen polis, başı montuyla örtülmüş bir erkek cesediyle karşılaştı. Cumhuriyet Savcısı’nın ilk incelemesinde şahsın yaklaşık 2 ay önce ölmüş olabileceği sonucuna varıldı. Ceset, otopsi için Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

AĞABEYİ TEŞHİS ETTİ

Polisteki kayıp ilanları bulunan ailelere ulaşan polis, cesedin üzerinde bulunan eşyaları anlattı. Adli Tıp’a gelen Hatem Cömert, cesedin kardeşi Kemal Cömert’e (43) ait olduğunu teşhis etti. Kardeşinden 6 aydır haber alamadığını belirten Cömert, “Polis, savcılık dahil herkese başvurduk. Gazetelere ilan verdik ama bir türlü haber alamadık. Bugün cesediyle karşılaştım. Çok üzgünüm. Önce koruması kayboldu, ardından da kendisi” dedi.

‘KÜÇÜK BAYİLER TEHDİT EDİYORDU’

Milli Piyango Başbayiliği yapan Cömert’in, 6 ay önce 400 bin lira ile ortadan kaybolduğu, aramalara rağmen kendisinden hiçbir haber alınamadığı bildirildi. Cömert’in oğlu Celal Cömert, kaybolmadan önce tehditler aldığını öne sürdü. Bu yüzden savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını kaydeden Celal Cömert, “Babamı kendisinden bilet alan bazı küçük bayiler tehdit ediyordu” dedi.

KORUMASI DA KAYBOLDU

Kemal Cömert’in özel korumalığını yapan Aziz K.’nin de yaklaşık bir yıldır kayıp olduğu öğrenildi. Aziz K.’nin BDP Genel Merkezi’ne silahlı saldırı da bulunan kişi olduğu, bu nedenle yargılandığı da bildirildi. Aziz K.’nin BDP’ye silahlı saldırı sırasında Bozkurt işareti yaparak “Hepinizi öldüreceğiz, sizin bu topraklarda yaşamaya hakkınız yok” diye bağırması görüntülere yansımıştı.

ÖLÜM NEDENİ ARAŞTIRILIYOR

Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan Kemal Cömert’in ölüm nedeni ve zamanı, otopsi sonrası netlik kazanacak. Savcılık da olayla ilgili soruşturma açtı.